طراحی تخصصی دکوراسیون
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعـت چاپ، و با استفاده طراحان گرافیک است، چاپـگرها و متون بلکه روزنـامه و مجـله در ستون و سطر آنچنان که لازم است، برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع
پروژه موفق
طراحی و اجرا
سال تجربه در طراحی داخلی
موسس شرکت
دکوراسیون داخلی بیمارستان در مشهد
از ایـــــــــــــــــــــــــــده
تا اجــــــــــــــــــــــــــــرا
شرکت معماری بنی هاشم آرشیتکت با تعهد به طراحی فراتر از انتظار، فعالیت خود را در سال 1395 در شهر مشهد آغاز نمود. در طی این سال ها و در مسیر طراحی با همراهی کارفرمایان محترم، موفق به طراحی، نظارت و اجرای پروژه های موفق و منحصربفردی در شهر مشهد گردیده است. مهندس سارا بنی هاشم دانش آموخته مهندسی کامپیوتر - نرم افزار مشهد دانش آموخته معماری و طراحی داخلی - مشهد دارای مدرک MBA - دانشگاه فردوسی مشهد دارای مدرک DBA - دانشگاه فردوسی مشهد مدیر عامل و موسس شرکت معماری بنی هاشم می باشند. ما در مجموعه بنی هاشم آرشیتکت به ارزشهایی مانند خلاقیت، کیفیت، نوآوری و پایداری اعتقاد داریم. ماموریت ما، ایجاد فضاهایی مدرن، خلاقانه و جذاب است که نیازهای مشتریانمان را با توجه به شرایط محیطی و استانداردهای طراحی برآورده میکند. شرکت بنی هاشم آرشیتکت در زمینههای متنوعی از جمله طراحی فضاهای درمانی و بیمارستانی، مسکونی، تجاری، ویلا و ... فعالیت دارد. از تحلیل اولیه تا اجرای پروژه و تحویل نهایی، ما با استفاده از تخصصهای معماری، طراحی داخلی و مهندسی سازه به مشتریان خود خدمات ارائه میدهیم. تیم بنی هاشم آرشیتکت شامل معماران برجسته، طراحان داخلی ماهر و مهندسان با تجربه است. اعضای تیم ما با همکاری و ایدهآلگرایی به پیشرفت پروژهها میپردازند. برای مشاوره می توانید با شماره های ما تماس بگیرید تا کارشناسان متبحر ما پاسخگوی تمام پرسش های شما باشند.
خدمات طراحی داخلی
مراحل همکاری در پروژهها
نقشهکشی
بازدید از پروژه و پلانبرداری
تعیین نوع همکاری
شناخت نیازهای کارفرما
نظارت و مشاوره
اجرا
اصلاح تغییرات
روند طراحی
گالری پروژهها>
درخواست همکاری
لطفا اطلاعات زیر را در مورد درخواست همکاری خود ارائه دهید تا بتوانیم به شما کمک کنیم
برای اطمینان از ایمنی و کیفیت در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، رعایت استانداردهای طراحی بیمارستان ضروری است. این استانداردها شامل مسائلی نظیر فضاهای مشترک، دسترسی به تجهیزات پزشکی و حفاظت از حریم شخصی بیماران میشود.
طراحی حرفهای بیمارستان به بهبود فضای درمانی بیمارستان و ارائه خدمات با کیفیت بالا منجر میشود که شامل بهبود فرآیندهای درمانی، افزایش رضایت بیماران و ارتقاء بهرهوری کادر درمانی می باشد. طراحی حرفهای، بیمارستان را به یک مرکز بهداشتی متمایز و پیشرو در ارائه خدمات بهتر تبدیل می کند، بنابراین سپردن طراحی داخلی بیمارستان در مشهد یا سایر شهرها به شرکت های معتبر مانند مجموعه بنی هاشم آرشیتکت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
تکنیکهای طراحی داخلی بیمارستان شامل استفاده از سنسورها برای مانیتورینگ پارامترهای حیاتی بیماران، ایجاد سیستمهای هوشمند نظارت بر امکانات و اجرای تکنیکهای طراحی بر اساس اصول ارگونومی است که با استفاده از تکنولوژی، به بهبود فرآیندهای درمانی و بهبود تجربه بیماران منتج می شود.
در طراحی داخلی بیمارستان، اصول مختلفی مورد توجه قرار می گیرد تا یک محیط کارآمد، دلپذیر و بهداشتی برای بیماران و کارکنان ایجاد شود. این اصول شامل استانداردهای طراحی بیمارستان، اصول ارگونومی و تأثیر اندازه فضاها میشوند.
استانداردهای طراحی بیمارستان نقش مهمی در اطمینان از ایجاد یک محیط درمانی بیخطر و منطبق با نیازهای بهداشتی دارند. این استانداردها شامل مواردی از جمله تهویه مناسب، امکانات بهداشتی و استفاده از مواد مناسب برای ساختارها و تجهیزات است. در حقیقت رعایت اصول ارگونومی در دکوراسیون داخلی بیمارستان به بهبود تجربه بیمار و عملکرد بهتر کارکنان می انجامد. به همین دلیل همه موارد از طراحی صندلیها تا قرارگیری تجهیزات با اصول ارگونومی هماهنگ شوند تا خطری سلامتی افراد را تهدید نکند.
اندازه فضاها در دکوراسیون بیمارستان نقش بسزایی در ایجاد فضایی دلپذیر و افزایش تعاملات مثبت بین بیماران و پرسنل دارد به همین دلیل، اندازه مناسب اتاقها و فضاهای مشترک از اهمیت ویژهای برخوردار است.
عوامل تأثیرگذار در دکوراسیون بیمارستان شامل تأثیر نور، رنگ، تخصص و شیوههای طراحی هستند که نقش مهمی در ایجاد یک محیط درمانی استاندارد ایفا میکنند. تأثیر نور در دکوراسیون داخلی بیمارستان بیش از یک نیاز اساسی است و به عنوان یک فاکتور اساسی در تأثیرگذاری بر روحیه بیماران و کارکنان دارویی شناخته میشود. نورهای طبیعی باعث افزایش نشاط و احساس راحتی بیشتر میشوند و روند درمان را سرعت میبخشند.
رنگ در دکوراسیون داخلی از آن جهت حائز اهمیت است که تاثیر مستقیم بر روحیه بیماران می گذارد. انتخاب رنگهای آرامبخش و هماهنگ با محیط درمانی میتواند به بهبود تجربه بیمار و ایجاد حس امنیت وی کمک کند. هر رنگ دارای اثرات روانی خاصی است که در انتخاب آن باید با دقت به عمل آمده و به نیازهای بیمارستان پاسخ دهد. رنگ هایی که در بیمارستان و یا سایر مراکز درمانی به کار می روند عبارتند از:
رنگ آبی: رنگ آبی به عنوان یک رنگ آرامبخش، احساس آرامش و سرخوشی ایجاد میکند. در بخشهای پزشکی، استفاده از رنگ آبی به خاطر تأثیر مثبت بر فشار خون و آرامش بیماران پیشنهاد میشود.
رنگ سبز: رنگ سبز نمایانگر طبیعت و شادابی، معمولاً در بخشهایی از بیمارستان که به ایجاد احساس آرامش و اطمینان نیاز دارند به کار می روند مانند اتاق عمل.
رنگ زرد: زرد به عنوان رنگ انرژی زا، میتواند در بخشهایی که نیاز به انگیزه و انرژی بیشتر دارند، مانند بخشهای فیزیوتراپی یا ورزشی، به کار رود.
رنگ صورتی: رنگ صورتی به عنوان یک رنگ آرامبخش و دلنشین، برای بخشهای کودکان یا بخشهای خاص زنان استفاده میشود تا آرامش ایجاد کند.
رنگ نارنجی: این رنگ به عنوان یک رنگ پرانرژی و گرم، در بخشهایی مانند بخش اورژانس یا بخشهایی که نیاز به توجه فوری دارند، به کار می رود.
استفاده صحیح و به جا از این رنگها در کنار یکدیگر، یک محیط متناسب با نیازهای مختلف بیماران و پرسنل را بوجود می آورد که به بهبود تجربه درمانی و حالت روانی افراد کمک میکند.
در دکوراسیون داخلی بیمارستان نیز مانند سایر فضاها می توان از برخی آثار هنری مانند تابلوهای نقاشی استفاده نمود. این آثار می توانند استرس بیمار را کاهش داده و بر روحیه وی تاثیر مثبت بگذارند. به طور مثال در بخش انتظار می توان از تابلوهای نقاشی طبیعت استفاده کرد که حس آرامش طبیعت بیرون از بیمارستان را به بیمار القا می کند و این مکان را به محلی برای استراحت و یا انتظار بیمار و همراهانش تبدیل می سازد.
یا بهتر است از تابلوهایی با پیام های انگیزشی استفاده شود که امید را به بیمار القا نموده و به وی کمک می کند زودتر بهبود یابد. به این طریق می توانید تاثیرات روانی مثبت بر بیماران بگذارید تا زودتر درمان شوند.
دکوراسیون بیمارستان از اجزای گوناگونی تشکیل شده است که سبب بهبود تجربه بیماران، افزایش کیفیت خدمات درمانی و بهبود عملکرد پرسنل میشود. برخی از مهمترین اجزای دکوراسیون بیمارستان عبارتند از:
مدل دکوراسیون داخلی بیمارستان می تواند کلاسیک باشد که از رنگ های آرامش بخش بهره برده است و یا یک مدل کاملا مدرن و مینیمال امروزی باشد که ثبات و آرامش را القا می کند.
برای مرکز درمانی مانند بیمارستان باید مبلمانی انتخاب شود که جنس آن از کیفیت بالایی برخوردار باشد، به راحتی تمیز شود و نسبت به عوامل بیماریزا مقاوم باشد تا بهداشت فضای مذکور رعایت شود.
تجهیزات شامل همه عناصر مورد نیاز برای تزئین و آراستن فضاها میشوند. نورپردازی، نقاشیها، گلدانها، و تزئینات دیگر در این بخش قرار می گیرند. استفاده از تجهیزاتی که هماهانگی و هارمونی با یکدیگر دارند، جلب توجه کرده و حس آرامش را ارتقا می دهد.
مراحل طراحی بیمارستان ابتدا با تعیین اهداف و نیازهای مخاطبان آغاز میشود. در این مرحله تحلیل جامعه هدف انجام می شود تا نیازسنجی به طور کامل صورت بپذیرد. سپس طراحان با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده، به ارائه طراحی مناسب برای بیمارستان می پردازند.
در مراحل طراحی داخلی بیمارستان، توجه به جزئیات فنی و ایجاد یک ساختار داخلی کارآمد و ارگونومیک از اهمیت بالایی برخوردار است. این مراحل شامل تعیین تقسیم دقیق فضاها، طراحی اتاقهای بیمارستان با رعایت استانداردهای بهداشتی و ایجاد فضاهای بهینه جهت جلب رضایت بیماران و بهبود فرآیندهای درمانی میشود.
طراحی اتاق های بیمارستان از مهمترین مراحل طراحی فضای درمانی است. اتاق بیمار علاوه بر اینکه باید محیط راحتی برای بیمار باشد، از تکنولوژی روز و ایمنی نیز می بایست بهره ببرد تا پاسخگوی تمام نیازهای بیمار و همراه وی باشد. از تجهیزات پزشکی گرفته تا چیدمان فضا، همه جزئیات طراحی اتاقها بر اساس نیازهای بالینی و در جهت بهبود تجربه بیماران صورت می پذیرد.
استفاده از تکنولوژی در طراحی بیمارستان بهعنوان یک ابزار قدرتمند، علاوه بر بهبود زیبایی و استفاده از امکانات پیشرفته، به تأسیس یک بیمارستان هوشمند و استاندارد منطبق با نیازهای پزشکی و بیماران کمک میکند. تکنولوژی به طراحان این امکان را میدهد تا از جدیدترین دستاوردها در زمینه نورپردازی، کنترل هوشمند و ارتباطات بیسیم برای بهینهسازی فرآیندهای درمانی در بیمارستان استفاده کنند. استفاده از سیستمهای هوش مصنوعی در مدیریت دادهها، استفاده از رباتیک در خدمات پشتیبانی و امکانات مدرن تصویربرداری برای تشخیص دقیق بیماریها بخشی از فناوری های روز است که می توان از آنها در مراکز درمانی مانند بیمارستان بهره برد.
تجهیزات مدرن و ارگونومیک در طراحی داخلی بیمارستان تأثیر مستقیمی بر بهبود فرآیندهای درمانی و ارتقاء بهرهوری کارکنان دارند. انتخاب و استفاده از تجهیزات مناسب، هماهنگ با نیازهای پزشکی و پرستاری، میتواند تاثیر بهسزایی در سرعت و دقت ارائه خدمات داشته باشد.
طراحی بیمارستان نه تنها باید کارآمد و عملی باشد بلکه باید اقتصادی نیز باشد. در نظر گرفتن نیازها و محدودیتهای مالی، انتخاب مواد و فناوریهای بهینه و اجرای راهبردهایی برای کاهش هزینهها، از اهمیت بسزایی برخوردار است. بهینهسازی مالی در طراحی بیمارستان به مدیران امکان میدهد تا بهترین خدمات را با هزینههای مدیریتپذیر ارائه دهند. با این وجود قیمت دکوراسیون داخلی بیمارستان در مشهد به عوامل متعددی بستگی دارد. به طور مثال خواست و نیاز کارفرما اولین فاکتوری است که هزینه را تعیین می کند. دومین فاکتور تجهیزات و متریالی است که مورد استفاده قرار می گیرد. اندازه و ابعاد فضا نیز تعیین کننده هزینه های طراحی دکوراسیون بیمارستان می باشد. برای اطلاع دقیق از قیمت و هزینه طراحی دکوراسیون می توانید با کارشناسان و مهندسین شرکت بنی هاشم آرشیتکت به عنوان معتبرترین شرکت معماری در مشهد تماس بگیرید.